Yamaha Motorfietsen

Dé Yamaha specialist regio Deventer, Apeldoorn en Twello

Beekman Motoren is je lokale Yamaha specialist in Twello en omstreken voor motorverkoop, Yamaha inkoop, Yamaha onderhoud en Yamaha reparatie. We hebben nieuwe en tweedehands motorfietsen te koop. Vind je niet wat je zoekt? Dan helpen wij je graag verder met het vinden van de juiste motorfiets!

Bekijk hier ons aanbod

Verkoop, service en onderdelen

Als je hulp nodig hebt bij het onderhoud van je motorfiets, dan ben je bij Beekman Motoren aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in de motorbranche zit je niet alleen goed bij ons voor een Yamaha onderhoud, maar ook voor een Yamaha reparatie.

Daarnaast doen we ook aan Yamaha inkoop. Dus, als je je motor wilt verkopen en geen tijd wil verliezen met online advertenties plaatsen, maar toch een eerlijke prijs wilt krijgen, kom dan naar Beekman Motoren! Een Yamaha verkopen was nog nooit zo simpel.

Geschiedenis van Yamaha

De oorsprong van het merk gaat terug tot het einde van de 19e eeuw, toen oprichter Torakusu Yamaha een fascinatie voor rietorgels veranderde in de eerste pianofabrikant van Japan. Het bedrijf verwierf een reputatie voor kwaliteit en begon in de jaren daarna met het produceren van andere producten, waaronder mondharmonica's, grammofoons en gitaren.

Het duurde echter tot 1955 voordat het bedrijf de grote sprong maakte naar motorfietsen bouwen. Dit was het begin van de Yamaha Motor Company en het is veilig om te zeggen dat het een goede gok was.

Soorten motorfietsen

Het merk biedt een breed scala aan stijlen om uit te kiezen. Deze omvatten standaard modellen, cruisers, toermotoren en scooters. Het merk is echter het best bekend om zijn sport- en offroad-motoren, zoals de YZF-R1 en de TW200 dual-sport.

  • Cruising motorfietsen

Een cruiser is een goede keuze als je een motorfiets wilt voor recreatief rijden of dagelijks woon-werkverkeer. Cruisers hebben een ontspannen rijpositie en een lage zithoogte, waardoor ze behoorlijk comfortabel voor langere ritten. Ook hebben ze zachtere veringen, wat helpt om de hobbels en kuilen van een oneffen wegdek op te vangen. Yamaha biedt slechts één cruisemotor aan: de V Star 250.

  • Sportmotoren

De sportmotor bevindt zich aan de andere kant van het spectrum van de cruisemotor. De YZF sportmotoren zijn ontworpen om over bochtige wegen te rijden en over het circuit te knallen. Daarnaast zijn ze herkenbaar aan hun aerodynamische carrosserie. Een ander kenmerk van een sportmotor is een voorovergebogen rijpositie, wat een goede controle over de motorfiets biedt, maar ook oncomfortabel kan zijn bij een rit van meer dan 30 minuten.

Om deze reden zijn sportmotoren geen geweldige optie voor woon-werkverkeer. Bovendien zijn ze ook niet erg beginnersvriendelijk, vanwege hun gevoelige gasrespons en scherpe remmen.

  • Standaard motorfietsen

De standaard motorfiets heeft een mooie balans tussen de kwaliteiten van een cruiser en een sportmotor. Standaards hebben een rechtopstaande rijpositie die comfortabel is voor woon-werkverkeer en langere ritten over de weg, maar ze bieden ook een wendbaar rijgedrag en een enthousiaste acceleratie. Dit zijn goede doe-het-allemaal motoren. Je kunt iemand ook horen verwijzen naar een standaard als een naked bike. Dit komt door hun minimale carrosserie.

  • Toermotoren

Als je erover denkt om roadtrips te ondernemen, is een toermotor de beste optie voor de klus. Toermotoren hebben vaak grote brandstoftanks om het rijbereik te maximaliseren, grote motoren die snel kunnen accelereren en gelijke tred houden met het verkeer op de snelweg. Toermotoren worden meestal ook aangeboden met zadeltassen en kofferbakken, die een aanzienlijke hoeveelheid bagage kunnen dragen.

  • Terreinmotoren

Yamaha heeft een uitgebreide lijn offroad motoren. Om het simpel te houden, splitsen we deze op in twee categorieën: motorfietsen waarmee je op de openbare weg kunt rijden (dual-sport of offroad) en motorfietsen waarmee je dat niet kan (crossmotoren).

Bekijk hier ons aanbod

Altijd wat moois op voorraad!

Contact opnemen

Beekman Motoren
Vermeersweg 59
7391 JL Twello

06-23414857
[email protected]

Openingstijden

Maandag:        09:00 - 17:30

Dinsdag:          09:00 - 17:30

Woensdag:       09:00 - 17:30

Donderdag:      09:00 - 17:30

vrijdag:             09:00 - 17:30

Zaterdag:         09:00 - 16:00 

Zondag:           Gesloten

En blijf op de hoogte!