Triumph motorfietsen

De Triumph-motorfiets: vintage in een modern jasje

Triumph is de grootste motorfietsfabrikant in het Verenigd Koninkrijk en wordt algemeen beschouwd als een van 's werelds meest legendarische motormerken.

De wortels van het bedrijf gaan terug tot 1902 toen hun eerste motorfiets werd geproduceerd in Coventry, Engeland. Tot op de dag van vandaag heeft Triumph een van de breedste lijnen beschikbaar in termen van verscheidenheid aan stijlen.

Ben je op zoek naar een Triumph-motorfiets? Of je nu op zoek bent naar een adventure, modern classic of roadster Beekman Motoren is er om je te helpen.

Bekijk hier ons aanbod

Waarom een Triumph kopen?

Het korte antwoord op de vraag waarom je zou moeten overwegen een Triumph-motorfiets te kopen, is simpelweg omdat het geweldig motoren zijn. Ze hebben hun unieke stijl, zijn veilig en betrouwbaar, hebben een soepele bediening, bieden rijcomfort, hebben wereldwijde dealerondersteuning en een all-star engineering- en ontwerpteam.

Kortom, een Triumph-motorfiets biedt echt rijplezier en heeft een uitstekende wederverkoopwaarde. Bovendien is het Triumph onderhoud bij Beekman Motoren betaalbaar.

Waarom zijn Triumphs goede motorfietsen?

Een eerste reden is de prijs. Hoewel Triumphs zeker niet als goedkoop worden beschouwd, geven maar weinig merken je het aantal functies voor de prijs die je betaalt.

De verscheidenheid aan motorstijlen die Triumph heeft ontworpen zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid van het merk is niet alleen indrukwekkend, maar het is ook een bewijs van een kranig team van ingenieurs en onderzoekers.

Het merk werd iconisch vanwege hun uitgesproken modern classic stijl. Van de motor tot de carrosserie, van lak tot chroom, deze motorfietsen hebben een uitstraling die tot heel ver reikt. Het gevoel dat je krijgt tijdens het rijden op een Triumph maakt het merk tot een van de beste.

Wil je een eerste Triumph-motor kopen? Een van de meest geapprecieerde modellen is de Trident 660, omdat het een betaalbare model is om deel uit te maken van de Triumph-familie.

Hoe staat de Triumph-motorfiets in verhouding tot de Ducati en Harley?

Harley Davidson staat bekend als de koning van de cruisers, maar de Triumph Bonneville America bijt op alles wat Harley op het menu heeft staan wat betreft stijl en prestaties. Een Harley kan niet concurreren met een Triumph-motor op het gebied van verscheidenheid.

Vervolgens hebben we Ducati. Terwijl Ducati leidt op het circuit, biedt de Triumph-lijn meer als je eenmaal afstand neemt van het racen. Ducati's kunnen ook duur zijn in onderhoud, terwijl het Triumph onderhoud dat niet is. Daarnaast zijn Ducati's niet bepaald gebouwd om ruig land of een geplaveide stadsstraat te doorstaan.

Behouden Triumph-motorfietsen hun waarde?

Triumphs behouden hun waarde beter dan andere merken vanwege de emotionele band die Triumph-liefhebbers hebben met de motor.

Grote fans van het merk zijn religieus in hun toewijding en waardering voor de authenticiteit van het merk. Daarom is een goed onderhouden Triumph-motor gemakkelijk te verkopen. Wil jij je Triumph verkopen. Overweeg dan de Triumph inkoop van Beekman Motoren. Het bespaart je veel tijd en energie en met meer dan 25 jaar ervaring in de motorbranche begrijpen wij je emotionele band met de motorfiets. 

Bekijk hier ons aanbod

Altijd wat moois op voorraad!

Contact opnemen

Beekman Motoren
Vermeersweg 59
7391 JL Twello

06-23414857
[email protected]

Openingstijden

Maandag:        09:00 - 17:30

Dinsdag:          09:00 - 17:30

Woensdag:       09:00 - 17:30

Donderdag:      09:00 - 17:30

vrijdag:             09:00 - 17:30

Zaterdag:         09:00 - 16:00 

Zondag:           Gesloten

En blijf op de hoogte!