Kawasaki

Het tijdloze ontwerp van Kawasaki motoren

Kawasaki heeft een reeks motorfietsen waarvan er één zeker zal passen bij je reis naar vrijheid op twee wielen. Ze zijn tijdloos en velen zijn geschikt voor beginnende motorrijders.

Kawasaki motorfietsen - De perfecte motor voor elke rijder

Kawasaki heeft een breed gamma motorfietsen, dus wat je rijstijl ook is, er is vast en zeker een Kawasaki motorfiets die perfect bij je past. Ben je op zoek naar een cruiser, dan biedt Kawasaki's W serie klassieke looks met een moderne twist. 

De Vulcan S is een andere geweldige cruiser van Kawasaki - hij is comfortabel om op te rijden en heeft veel vermogen. Voor wie iets sportievers wil, zijn Kawasaki's Ninja serie fietsen perfect.

Bekijk hier ons aanbod

Kawasaki inkoop

Als motorliefhebbers begrijpen we dat je graag je motor wilt verkopen om een nog beter of mooier model te kopen. Of misschien verhuis je en kan je de motor niet meenemen. Weten dat je ergens terecht kan om je motor te verkopen, is een geruststellende gedachte.

Welke reden zich ook schuilhoudt achter de verkoop van je motor, wij stellen geen vragen en zorgen dat je de juiste prijs krijgt.

We zijn altijd op zoek naar late model Kawasaki motorfietsen in goede staat. We zijn ook geïnteresseerd in het kopen van elk merk en model motorfiets, dus ook als het geen Kawasaki is, kunnen we toch geïnteresseerd zijn.

Als je een Kawasaki motorfiets hebt die je wilt verkopen, neem dan contact met ons op en laat ons weten wat je hebt.

Kawasaki modellen waarin we o.a. geïnteresseerd zijn:

  • Kawasaki Vulcan S
  • Kawasaki W800
  • Kawasaki Ninja serie
  • Kawasaki crossmotoren
  • Kawasaki ATV's
  • En alle andere Kawasaki modellen

Kawasaki onderhoud en reparatie

Moet jouw Kawasaki voor onderhoud of reparatie? Beekman Motoren in Twello is hét bedrijf! We zijn o.a. gespecialiseerd in Kawasaki motorfietsen en hebben gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring,

We kunnen alles doen, van een eenvoudige olieverversing tot een complete motorrevisie. We bieden ook klassieke en vintage restauratiediensten. Geen klus is te groot of te klein voor ons team van experts!

Om een afspraak te maken kun je contact met ons opnemen via het formulier op onze website of ons bellen. We kijken er naar uit van je te horen!

Kawasaki kopen

Wil jij een Kawasaki kopen? Kijk dan eens online het aanbod van Beekman Motoren of kom langs in Twello om ons uitgebreide aanbod te bekijken. 

We zijn door onze ervaring en kennis niet alleen gespecialiseerd in Kawasaki, maar ook in veel andere motorfiets merken. Dat betekent dat we je het allerbeste kunnen bieden op het gebied van service, onderhoud, en advies.

Als je vragen hebt over onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Waarom zijn deze motoren zo populair?

Een van de redenen waarom Kawasaki-motorfietsen wereldwijd zo populair zijn, is vanwege de kwaliteit, technologie en innovatie die in elk nieuw model en elke nieuwe generatie motorfietsen zit.

  • Geavanceerde technologie

Kawasaki heeft altijd de grenzen van techniek en technologie verlegd om de meest krachtige en leuke motorfietsen te leveren.

De veiligheid van de rijder staat voorop, daarom zijn Kawasaki's motorfietsen voorzien van tractiecontrole, ABS, rijmodi, hoogwaardige remmen, goede vering, enz.

In feite was het bedrijf de eerste Japanse fabrikant die tractiecontrole toepaste, genaamd K-TRIC op de 1400GTR. En laten we de supercharged H2R en H2 niet vergeten!

  • Geavanceerd ontwerp

De Kawasaki-motorfietsen hebben in het verleden de stijl van stijlconventies doorbroken om verbluffende en onderscheidende ontwerpen te leveren, bijvoorbeeld de GPz900R, ZX-14, ZX-10R en H2.

Deze motoren krijgen niet alleen bewonderende blikken van andere motorrijders en het grote publiek, maar rijden op zo'n mooie motorfiets is zowel bevredigend als vertrouwenwekkend.

Kawasaki

Geschiedenis van Kawasaki motorfietsen

Kawasaki is uit de as van de Tweede Wereldoorlog herrezen om een van de grote spelers uit Japan te worden. Aan het eind van de jaren '60 en het begin van de jaren '70 bouwde het bedrijf een reputatie op voor enkele van de krachtigste motoren op twee wielen, met legendarische sportmotoren zoals de Ninja-serie en een reeks kampioenschapswinnende offroad-motorfietsen.

Het bedrijf is in 1896 opgericht door Shozo Kawasaki. Zijn bedrijf komt later bekend te staan als Kawasaki Heavy Industries. Jarenlang waren de belangrijkste activiteiten van het bedrijf de scheepsbouw, vliegtuigen, staalfabrieken, robotica, ruimtevoertuigen, rollend spoorwegmateriaal en elektriciteitscentrales. Motorfietsen waren slechts een klein onderdeel van het bedrijf.

Maar daar kwam in 1960 verandering in. Het bedrijf tekende toen een overeenkomst om Meguro-motorfietsen over te nemen. Meguro was een belangrijke speler in de ontluikende Japanse motorfietsindustrie.

De allereerste Kawasaki-motorfiets, de KE-1, werd in 1952 ontworpen en gebouwd door de vliegtuigingenieurs van het bedrijf. De daarop volgende jaren volgt een lange lijst van modellen die snel zijn veranderd in iconen en legendes.

Beekman Motoren onderscheidt zich van de rest

Een deel van het bezitten van een fijn vervaardigde machine zoals een motorfiets, is ervoor zorgen. Regelmatig onderhoud uitvoeren volgens het door de fabriek aanbevolen onderhoudsschema is de beste manier om je motorfiets in optimale conditie te houden.

Het deskundig team van Kawasaki Deventer, beter bekend als Beekman Motoren, neemt graag al je Kawasaki onderhoud en reparatiebehoeften voor hun rekening. Wij kunnen alles aan, van snelle olie- en bandenwissels en het bouwen van racewinnende superbike-motoren tot vintage en klassieke restauraties.

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we de knowhow om meer dan een vering af te stellen die je motor op zijn best laat rijden! 

Bekijk hier ons aanbod

Kawasaki

Altijd wat moois op voorraad!

Contact opnemen

Beekman Motoren
Vermeersweg 59
7391 JL Twello

06-23414857
info@beekmanmotoren.nl

Openingstijden

Maandag:        09:00 - 17:30

Dinsdag:          09:00 - 17:30

Woensdag:       09:00 - 17:30

Donderdag:      09:00 - 17:30

vrijdag:             09:00 - 17:30

Zaterdag:         09:00 - 16:00 

Zondag:           Gesloten

En blijf op de hoogte!