Honda motorfietsen

Honda motorfietsen gaan nooit uit de mode

Als het gaat om enkele van de beste motorfietsmerken in de branche, is Honda een naam die een plek claimt met het beste van het beste.

Je hoeft geen Honda-enthousiasteling te zijn om te begrijpen dat Honda een merk is dat geweldige twee- en vierwielers maakt. Ze zijn een merk dat zich graag uitbreidt naar nieuwe en opwindende rijgebieden. Bovendien zijn Honda motoren gekoppeld aan een prijs die niet te pijn doet in de portemonnee.

Bekijk hier ons aanbod

Honda motor verkopen of kopen?

Feit is dat Honda een absolute rockster is. Het bedrijf heeft al verschillende motoren geproduceerd en het is bewezen dat ze het net zo goed doen als andere topmerknamen in de branche.

Vintage Honda's zijn om een aantal redenen geweldige motorfietsen om te kopen. Ze hebben sensuele, ronde vormen, produceren een geluid dat merkbaar klassiek is en nog belangrijker, ze zijn betrouwbaar.

Bij Beekman Motoren vind je de nieuwste modellen Honda motorfietsen, maar we doen ook aan Honda motor inkoop. Heb je een vintage Honda of een ander model en wil je je Honda motor verkopen? Bespaar jezelf dan de tijd en energie. Kom bij ons langs voor de juiste prijs!

Wij zijn motorliefhebbers en waarderen Honda motorfietsen omdat we de geschiedenis en de wortels erachter begrijpen.

Honda motorfiets onderhoud en reparatie

Beekman Motoren verkoopt en koopt niet alleen Honda motorfietsen, maar we bieden ook onderhouds- en reparatiediensten. Ons team van experts heeft de kennis om aan elk merk of model motorfiets te werken, maar we richten onze aandacht op Honda's.

We begrijpen dat je motorfiets een weerspiegeling van jou is. Het is een verlengstuk van je persoonlijkheid en moet als zodanig behandeld worden. Daarom gaan we extra zorgvuldig te werk als het om Honda motorfietsen gaat. We willen er zeker van zijn dat elke motor die onze werkplaats verlaat in topconditie is!

Als je een plek zoekt om je Honda motorfiets te laten repareren of onderhouden, zoek dan niet verder dan Beekman Motoren! We helpen je graag verder en je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Of je nu je Honda motorfiets wilt kopen, verkopen of laten onderhouden, Beekman Motoren is de plek voor jou! We zijn gepassioneerd door motorfietsen en streven ernaar onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Ook al ben je geen Honda liefhebber, het is onmogelijk te ontkennen dat de firma geweldige motorfietsen maakt. Ze zijn betrouwbaar en betaalbaar, wat ze voor veel rijders tot een goede keuze maakt.

Bezoek ons vandaag nog en zie wat we voor je kunnen doen!

Honda motor

Waarom Beekman Motoren voor je Honda motor onderhoud?

Onze vakkundig opgeleide technici gebruiken niet alleen de nieuwste Honda-onderhoudsapparatuur, maar hebben ook toegang tot de nieuwste informatie en training over Honda-producten om je Honda in topconditie te houden.

Breng de betrouwbaarheid en veiligheid van je investering dus niet in gevaar door deze te laten onderhouden door iemand die niet over de apparatuur en training beschikt die alleen de serviceafdeling van Beekman Motoren kan bieden. 

Wij onderhouden en repareren elk motorfiets model van Honda, zoals o.a.: 

 • Honda CBR1000RR
 • Honda CB650R
 • Honda CB500F
 • Honda CB300R
 • Honda CB125R
 • Honda Goldwing
 • Honda CBR600RR
 • Honda Schaduw
 • Honda VTX1300
 • Honda CBR1100XX merel
 • Honda Magna
 • Honda CB750 Nighthawk
 • Honda Pacific Coast

Wij bieden de beste service zodat je het meeste uit je Honda kunt halen!

Als het gaat om het kopen of verkopen van een motorfiets, moet Beekman Motoren je eerste keus zijn. We zijn gepassioneerd over motorfietsen en streven ernaar onze klanten de best mogelijke service te bieden.

We bieden ook onderhouds- en reparatiediensten voor Honda motorfietsen. Ons team van experts is toegewijd om ervoor te zorgen dat elke motorfiets die onze werkplaats verlaat in topconditie is!

Bezoek ons vandaag nog en zie wat we voor je kunnen doen!

Honda motorfiets geschiedenis

De geschiedenis van het merk Honda geeft je een goed beeld van wat het bedrijf heeft overwonnen en hoe de toekomst eruit zou kunnen zien. En voor Honda ziet de toekomst er rooskleurig uit.

In 1937 en op 31-jarige leeftijd begon Soichiro Honda zijn eigen bedrijf, genaamd Tokai Seiki, waar hij zuigerveren ontwierp voor het succesvolle merk Toyota. Toyota wees de ringen echter af en dat moedigde Honda aan om terug te keren naar de technische school.

In 1947 start Honda met zijn bedrijf het Honda Technical Research Institute de productie voor een 2-takt 50cc A-type hulpmotor voor fietsen. Het is meteen een succes. Deze gemotoriseerde fiets, die de naam Batabata kreeg, zou Honda's opkomst in de industrie zijn. Daarom wijzigde hij de naam van zijn bedrijf naar Honda Motor Co.

Honda Motor Co maakt zijn eerste echte Honda motor in 1949, een tweetaktmotor van 98 cc. Het heette Model D en was erg succesvol. Maar ook de jaren die daarop volgden tot op heden zijn gevuld met geweldige Honda motorfietsen, gewonnen prijzen en awards.

Het verleden van Honda was niet zonder veel beproevingen, maar vanwege oprichter Soichiro Honda werd het een verhaal van een man die alle reden had om te falen, maar dat niet deed. Zoals Honda zelf zei: "Succes vertegenwoordigt de 1% van je werk dat het gevolg is van de 99% van mislukkingen."

Bekijk hier ons aanbod

Honda motorfiets

Altijd wat moois op voorraad!

Contact opnemen

Beekman Motoren
Vermeersweg 59
7391 JL Twello

06-23414857
info@beekmanmotoren.nl

Openingstijden

Maandag:        09:00 - 17:30

Dinsdag:          09:00 - 17:30

Woensdag:       09:00 - 17:30

Donderdag:      09:00 - 17:30

vrijdag:             09:00 - 17:30

Zaterdag:         09:00 - 16:00 

Zondag:           Gesloten

En blijf op de hoogte!