BMW motorfietsen

Beekman Motoren - De BMW motor specialisten

Als motorrijders in de eerste plaats en BMW motorfiets-fans in de tweede plaats, weten we precies wat we willen in een motorfiets: betrouwbaarheid en prestaties ontworpen voor plezier.

Diezelfde normen hanteren we bij het verkopen van BMW motorfietsen, maar zijn ook van toepassing bij het BMW motor onderhoud en de BMW motor reparaties die we met de grootste zorg bieden.

Je hebt mogelijk al horrorverhalen gehoord van ongekwalificeerde monteurs die dingen niet in evenwicht houden met de specificaties, de olie te vol doen, afdichtingen stukmaken of achteloos krassen op een motorfiets achterlaten.

Dat vind je bij Beekman motoren niet, want als BMW motor experts weten we wel beter. Jij en je motor verdienen het allerbeste!

Bekijk hier ons aanbod

Repareren, onderhoud, kopen of verkopen - Je BMW motor op jouw manier

Beekman motoren helpt rijders al jaren de weg te veroveren. Met meer dan 25 jaar ervaring, honderden tevreden klanten en talloze lachende rijders, zijn we er voor al je behoeften op het gebied van BMW motorfietsen.

We bieden een breed scala aan diensten, van kopen en verkopen tot reparatie en onderhoud. Geen klus is ons te groot of te klein, want we begrijpen dat elke motorfiets - en elke rijder - uniek is.

Als motorrijders op de eerste plaats en BMW motorfans op de tweede, weten we precies wat we in een motorfiets willen: betrouwbaarheid en prestaties die ontworpen zijn voor plezier. Diezelfde normen gelden als we BMW motorfietsen verkopen, maar ook voor het BMW motorfiets onderhoud en de BMW motorfiets reparaties die we met de grootste zorg uitvoeren. 

Je hebt misschien wel eens horrorverhalen gehoord over ongekwalificeerde monteurs die dingen niet volgens de specificaties uitbalanceren, de olie te vol laten lopen, pakkingen laten breken of achteloos krassen op een motorfiets achterlaten. Dat zul je niet vind dat bij Beekman Motoren, want als BMW motorfiets experts weten we wel beter. Jij en je motorfiets verdienen het allerbeste!

Reparatie, onderhoud, kopen of verkopen - je BMW motorfiets op jouw manier. Beekman Motoren helpt rijders al jaren de weg te veroveren. Met meer dan 25 jaar ervaring, honderden tevreden klanten en ontelbare lachende rijders, zijn we er voor al je BMW motorfiets behoeften.

BMW motor inkoop

BMW is een bekend en geliefd merk. En niet alleen voor auto's! Sinds 1923 produceert BMW motoren, met als eerste motor de R32. Het verkopen van je BMW motor kan vaak een tijdrovende klus zijn, zeker als je een druk leven hebt.

Wanneer heb je tijd om de beste deal te vinden? Bij Beekman Motoren ben je aan het juiste adres om je BMW motor te verkopen. Wij zijn een van de meest vertrouwde kopers van motorfietsen en geven je de best mogelijke prijs!

Misschien heb je geen tijd om je motorfiets verkoopklaar te maken, of misschien weet je niet zeker welk papierwerk er gedaan moet worden. Maar maak je geen zorgen - bij Beekman Motoren zorgen we voor alles! We zullen je motorfiets goed bekijken en je een eerlijke prijs geven, zodat je je BMW motorfiets met vertrouwen kunt verkopen.

Je BMW motorfiets verkopen

Als motorrijders op de eerste plaats en BMW motorfiets fans op de tweede, weten we precies wat we in een motorfiets willen: betrouwbaarheid en prestaties ontworpen voor plezier. Diezelfde normen gelden als we BMW motorfietsen verkopen, maar ook voor het BMW motorfiets onderhoud en de BMW motorfiets reparaties die we met de grootste zorg uitvoeren. 

Je hebt misschien wel eens horrorverhalen gehoord over ongekwalificeerde monteurs die de boel verkeerd aanpakken, zoals het overvullen van de olie, het breken van pakkingen of achteloos krassen achterlaten op een motorfiets. Dat zul je bij Beekman Motoren niet vinden, want als BMW motorfiets experts weten we wel beter. Jij en je motorfiets verdienen het allerbeste!

Als je je BMW motorfiets aan ons verkoopt, kun je er zeker van zijn dat hij in goede handen zal zijn. We bekijken je motorfiets en geven je een eerlijke prijs - afdingen is niet nodig. En als je niet zeker weet welk papierwerk gedaan moet worden, maak je geen zorgen - ook dat regelen we. Dus als je je BMW motorfiets zonder gedoe wilt verkopen, kom dan naar Beekman Motoren!

BMW motorfiets onderhoud

Als gepassioneerde rijders, begrijpen we dat een BMW motorfiets meer is dan een machine - het is een deel van je leven. Daarom nemen we de tijd om elke motor en elke rijder te leren kennen, zodat we de best mogelijke service kunnen bieden.

We gebruiken alleen originele BMW onderdelen voor al onze reparaties en onderhoud, want we willen dat je motor zo goed als nieuw is als hij onze werkplaats verlaat. En als je niet zeker weet wat er met je motor aan de hand is, of hoe vaak hij een onderhoudsbeurt nodig heeft, dan geven onze ervaren monteurs je graag advies.

Dus als je op zoek bent naar BMW motorfiets onderhoud van topkwaliteit, zoek dan niet verder dan Beekman Motoren!

Tips voor het kopen van BMW motorfietsen

Als je overweegt een BMW motorfiets te kopen, zijn er een paar dingen die je houd in gedachten.

Eerst moet je beslissen wat voor soort fiets je wilt. Zoek je een toerfiets of een sportfiets? Welke maat heb je nodig? Wat voor eigenschappen zoek je?

Als je besloten hebt welk type fiets je wilt, is het tijd om te gaan rondkijken. Zorg ervoor dat je prijzen en kenmerken van verschillende dealers vergelijkt, zodat je de beste deal kunt krijgen.

En tenslotte, vergeet niet een proefrit te maken! Dit is de beste manier om te zien of een bepaalde motorfiets geschikt voor je is.

Dus als je overweegt een BMW motorfiets te kopen, hou dan deze tips in gedachten en kom langs bij Beekman Motoren! We zullen helpen je graag bij het vinden van de perfecte fiets voor jouw behoeften.

Bmw motorfiets

BMW motor reparatie

Een passie voor rijden, een persoonlijkheid die gedijt op de details, een nadruk op prestaties en een liefde voor BMW-motorfietsen, dat is wat er nodig is om een BMW motor te repareren of een tweedehands BMW-motorfiets tot in de perfectie te restaureren.

Een BMW motor reparatie is geen gemakkelijke taak. BMW's staan bekend om hun precisietechniek. Dus om het goed te doen, is vaardigheid, geduld en aandacht voor detail vereist. Gelukkig zijn die eigenschappen bij Beekman Motoren volop aanwezig.

En wanneer ons deskundig vakmanschap wordt toegepast op een tweedehands motor, is het resultaat een BMW motorfiets die misschien wat kilometers op de teller heeft, maar die er uitziet, rijdt en presteert als een gloednieuwe motorfiets.

Het beste deel voor ons? De glimlach op je gezicht als je je been gooit over de motor en wegrijdt.

Waarom Beekman Motoren?

We weten dat je veel opties hebt om te kiezen waar je je motor wilt verkopen of wilt laten repareren. Maar als die motor een BMW is, waarom zou je hem dan ergens anders naartoe brengen dan naar Beekman Motoren.

Als je BMW motorfiets onderhoud nodig heeft, de motor niet goed loopt, je olie moet verversen of de remmen aan vervanging toe zijn, kom naar ons.

Als toonaangevende BMW-dienstverlener weten we alles over BMW-motorreparaties. En als het gaat om het onderhoud van je BMW sportmotor, GS, RT, K1600, R9T of elk ander model dat je hebt, ben je ook bij ons in deskundige handen.

Bij Beekman Motoren gaan meer dan 25 jaar ervaring en een passie voor rijden in elke draai van de moersleutel. 

Bekijk hier ons aanbod

Bmw motorfiets

Wij werken met alle BMW motorfiets modellen

Beekman Motoren werkt met alle BMW motorfiets modellen. Wij hebben de kennis en ervaring om elk probleem dat je kunt hebben te verhelpen.

We kunnen je bijvoorbeeld helpen als je:

- BMW sportfiets onderhoud nodig heeft of niet goed loopt

- BMW GS moet olie ververst of nieuwe remmen krijgen

- BMW RT heeft een beurt nodig

- BMW K1600 heeft een nieuwe batterij nodig

- BMW R9T heeft een nieuw uitlaatsysteem nodig

Welk model BMW motorfiets je ook hebt, wij kunnen je helpen. Dus aarzel niet om hem bij ons te brengen de volgende keer dat je service of reparaties nodig hebt. We zijn er om je te helpen je motor nog vele jaren op de weg te houden.

Financiering nodig? Geen probleem!

Bij Beekman Motoren begrijpen we dat niet iedereen de contant geld bij de hand om reparaties te betalen of een nieuwe motor aan te schaffen. Daarom bieden wij financieringsmogelijkheden om je te helpen je droom van een BMW motorfiets waar te maken.

We werken samen met NU Motorrijden die je de beste financieringsvoorwaarden kan bieden. Dus als je financiering nodig hebt voor je volgende BMW motorfiets aankoop of reparatie, kom dan naar Beekman Motoren en laat ons je op weg helpen.

Wij werken o.a. met de volgende modellen

1. BMW R1200GS

2. BMW S1000RR

3. BMW K1600GT

4. BMW R nine T

5. BMW F800R

6. BMW G650GS

7. BMW C600 Sport

8. BMW C650GT

9. BMW F700GS

10.BMW F800GS

Altijd wat moois op voorraad!

Contact opnemen

Beekman Motoren
Vermeersweg 59
7391 JL Twello

06-23414857
info@beekmanmotoren.nl

Openingstijden

Maandag:        09:00 - 17:30

Dinsdag:          09:00 - 17:30

Woensdag:       09:00 - 17:30

Donderdag:      09:00 - 17:30

vrijdag:             09:00 - 17:30

Zaterdag:         09:00 - 16:00 

Zondag:           Gesloten

En blijf op de hoogte!